Zèvy Eau de Wasparfum 

VOORDELEN VAN ONZE WASPARFUMS:

 

100% Eau de parfum

IFRA Gecertificeerd

Vegan - Geen dierlijke ingrediënten

 Dierproefvrij

Microplastic vrij

Biologisch afbreekbaar

Duurzaam & Veilig 

Emotivez Technologie

 

100% EAU DE PARFUM:

Zèvy werkt samen met de beste parfumeurs ter wereld. De parfumeurs zijn bekend van geweldige geuren als Black Opium van YSL en Flora van Gucci. De eau de parfum wasparfum is hierdoor zeer geconcentreerd. De geuren blijven weken in je wasgoed hangen. Een duurzaam, zeer kwalitatief product welke de traditionele wasverzachter vervangt. 

 

Onze reuk is een belangrijke zintuig. Het helpt te ontspannen, maakt hongerig, zorgt voor herinnering, geeft energie stimuleert of maakt juist slaperig. 

 

Niets is lekkerder dan je neus in de fris gewassen was te steken en eens diep in te ademen. 

Of je kledingkast open te maken en meegenomen worden naar een bloemenveld aan de mediterraanse zee. 

 

Een genot voor je zintuigen. 

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

Voor een subtiele geurbeleving gebruik je 1 ml per kg was.

Te gebruiken i.p.v. wasverzachter in het wasverzachterbakje.

 

DUURZAAMHEID:

Zèvy vindt duurzaamheid belangrijk. We halen daardoor alles enkel uit Europa. Hierdoor voorkomen we zoveel mogelijk CO2 uitstoot én kunnen we een hogere kwaliteit garanderen. Zo wordt de parfum in Zwitserland samengesteld, de flesjes en labels geproduceerd in Nederland en legt Zèvy zelf de laatste hand aan het eindproduct. Daarnaast is wasparfum een opzichzelfstaand duurzaam product. Je hebt slechts een paar druppels nodig voor een sensationele ervaring. Als kers op de taart is de verpakking eenvoudig te recyclen. Haal het etiket van de fles en stop de fles in een plastic hero zak. Het etiket mag bij het restafval. Onze verzenddozen kunnen direct bij het oudpapier omdat wij gebruik maken van papieren opvul wol en papieren tape. Ideaal!

 

IFRA GECETIFICEERD:

Alle wasparfums zijn vegan en IFRA gecertificeerd. IFRA staat voor International Fragrance Association. Zij stellen richtlijnen op waaraan een kwalitatieve en veilige parfum dient te voldoen. Zèvy werkt met deze richtlijnen en zorgt dat elke wasparfum aan de eisen voldoet.