Federico Mahora Parfum (FM)

Federico Mahora is een internationaal merk en wordt ook weleens afgekort naar FM. Het merk is in 2004 opgericht door Artur Trawinski.

De collectie van Federico Mahora bestaat uit diverse producten waarbij hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs een belangrijke rol van de filosofie is. Het grootste deel van onze online collectie bestaat uit Federico Mahora parfum. Deze parfums zijn beschikbaar in de categorieën Pure (20% geurconcentraat), Intense (dames 30% - en heren 24% geurconcentraat), Feromoon (20% geurconcentraat maar met extra toevoeging het stofje feromoon) en Pure Royal (20% geurconcentraat en zit in een luxer flesje) voor vrouwen, heren en unisex.

Als aanvulling op het parfum assortiment vind je in ons assortiment ook lichaamsverzorging, gezichtsverzorging, haarverzorging, hand- en voetverzorging en home parfum.

De Federico Mahora parfums zijn allemaal unieke geuren. Deze parfums worden met dezelfde geurconcentraten gemaakt als die van andere bekende parfums. Maar het grote verschil is dat de Federico Mahora parfums bijna allemaal in dezelfde flesjes zitten, ze de geuren een nummer geven in plaats van een naam en dat er geen reclame wordt gemaakt. Hiermee worden dus erg veel kosten bespaart en dit zie je dan ook terug in de prijs van een flesje parfum. Het verschil in geur van Federico Mahora en die van de andere parfums zit hem enkel in de verhouding van de hoeveelheid geurconcentraat dat aan de parfum wordt bijgevoegd.

Wat is FM-Parfum precies?

FM-Parfums zijn parfums met een zeer hoge kwaliteit, maar zonder dure flesjes of verpakkingen. De geuren (geurconcentraten) worden ingekocht bij dezelfde fabrieken waar ook de bekende merken inkopen. Omdat een geur niet te patenteren is, heeft de FM-Group de mogelijkheid om dezelfde geuren in te kopen als alle andere bedrijven. De parfums van FM hebben geen naam, maar een nummer. Daarnaast zit elke geur in hetzelfde flesje.

De FM-Parfumlijst

Wanneer je een geur zoekt kun je gebruik maken van de zoekbox op mijn website. Voer het nummer in waar je naar op zoek bent en ik toon je waar je naar op zoek bent. Toen de FM Group ook in Nederland ging verkopen (2007) was het helaas nog niet zo gemakkelijk. Om snel te weten te komen welk nummer is geïnspireerd door welke geur kwamen er FM parfumlijsten op de markt. Een FM parfumlijst was dus niets meer dan een overzicht met nummers en geuren. Nieuwsgierig naar onze exclusieve parfumnummers? FM Parfumlijst ontvangen? ►

FM-Parfum kopen via Schoonheidssalon Joëlle

De parfums kun je makkelijk bestellen via mijn website. De parfums worden binnen drie tot vier werkdagen thuis bezorgt en wanneer je een bestelling boven de €82,50 plaatst is de verzending gratis. De parfums kunnen ook bezorgd worden in België. Wanneer je een bestelling vanuit een ander land wilt plaatsen, neem dan even contact met mij op.

Is het dan nep?

Deze vraag is tamelijk kort te beantwoorden door mij met een nee, uiteraard is FM-Parfum niet nep. Maar ik zal het één en ander toelichten waarom FM-Parfum vaak wel als nep gezien wordt. Het verschil tussen de geuren van FM-Parfum en de labels van de grote en bekende merken is er op het gebied van de geur zelf niet! Uiteraard zijn er veel verschillen te bedenken zoals: flesje, naam, marketing, de plek waar je het koopt en natuurlijk de belangrijkste factor de prijs.

FM-Parfum niet nep maar hoe zit dit dan?

Ongeveer 80% van de totale wereldwijde markt in parfum komt vanuit de Duitse fabriek genaamd DROM, deze fabrikant is gevestigd in de buurt van München en fabriceert parfumconsentraten voor heel veel parfum merken waaronder voor de FM-GROUP. Geurconsentraten zelf kunnen niet gepatenteerd worden aangezien een geur te persoonlijk is en iedereen hier een andere mening over heeft. Daardoor zijn deze consentraten vrij te kopen door iedere fabrikant, daarentegen zijn de flesjes, namen en design wel vast te leggen met een patent en dat wordt natuurlijk ook volop gedaan door de grote parfummerken wereldwijd.

FM-Parfum wordt dus van dezelfde consentraten gemaakt als veel andere (bekende) fabrikanten maar het verschil is dat FM bijna alle geuren in dezelfde potjes stopt, ze de geur een nummer geven in plaats van een naam en dat de FM-GROUP geen reclame maakt en dus hiermee erg veel kosten bespaart en dit zie je dan ook terug in de prijs van een flesje parfum.

Is er dan wel een verschil?

Er is wel degelijk een verschil tussen de geuren van de FM-Group en die van de bekende merken, er zit namelijk erg veel verschil in de verhouding van het percentage geurconsentraat wat aan ieder flesje parfum wordt toegevoegd.

Bijvoorbeeld een parfum mag officieel pas een parfum genoemd worden wanneer er minimaal 20% aan geurconsentraat in zit. In nagenoeg alle gevallen kopen we in de winkel van de bekende merken een eau de toilette, hier is minimaal 10% aan geurconsentraat toegevoegd en daardoor een stuk goedkoper. De meest bekende vrouwenparfum kost in het geval van een parfum (20% geurconsentraat) in een 30ml flesje € 250,–. gezien de absurd hoge prijs hiervan kopen we massaal de eau de toilet variant welke op een prijs zit van ongeveer €89,– voor 50ml. Nogmaals in de kwaliteit zal er onderling geen verschil zitten maar de dure marketing, huisvesting, klantbeleving en patentkosten dragen natuurlijk bij aan een groot prijsverschil.

FM producten zijn diervriendelijk

Producten van de FM-GROUP zijn niet en worden niet getest op dieren en de FM-GROUP laat ook geen dierproeven uitvoeren door andere bedrijven.

FM parfum verkopen

Ben je inmiddels enthousiast geworden over de FM-Producten en lijkt het je leuk om deze artikelen zelf aan de man te brengen en dus zelf FM-Parfum te verkopen? Dat is heel gemakkelijk te realiseren, het is relatief makkelijk en goedkoop om hiermee te beginnen. Je kunt hier gewoon vanuit huis mee beginnen naast je huidige baan. Uiteraard ligt het succes wat je behaalt voornamelijk aan jezelf. Het enige wat je hoeft te doen voordat je kunt beginnen met verkopen en bestellen is jezelf inschrijven via deze link.

Of kijk voor meer informatie hier.

Wanneer je ingeschreven bent heb je meteen toegang tot de online webshop van de FM-GROUP en kun je alle geuren en natuurlijk ook alle andere producten bestellen tegen inkoopprijs, dit komt neer op gemiddeld 30% korting. Wil je eerst zelf alles testen en nog niet actief verkopen? Dat is ook geen probleem er wordt namelijk geen minimum besteldruk opgelegd door FM.

Nog enthousiaster geworden? Vul dan snel mijn aanmeldformulier in en ik neem contact met je op om een aantal zaken te bespreken en te verduidelijken.