FM-Parfum Distributeur worden

FM-Parfum verkopen

Misschien heb je al eens een parfum of een ander product van FM gebruikt en ben je enthousiast geworden. Misschien heb je alleen nog maar van de naam gehoord en ben je benieuwd hoe het nu precies werkt.

Ik ga je hieronder informatie verstrekken over het starten met de verkoop van FM-Parfum en wat dit financieel voor jou kan betekenen.

Aanmelden

Wanneer je voor eigen gebruik met 30% korting de FM-Parfum wilt gaan bestellen en/of de FM-Parfum wilt gaan verkopen, moet je jezelf eerst aanmelden bij een FM-Distributeur. Dit kan alleen bij een al geregistreerde distributeur. Heb je interesse, dan kan Schoonheidssalon Joelle jouw inschrijving verzorgen. Meld je daarvoor aan via het aanmeldformulier.
Wanneer ik alle gegevens heb, zal ik je inschrijven en ontvang je jouw inlogcodes binnen 24 uur via de mail. Met deze inlogcodes kun je direct beginnen met het bestellen van de producten in de FM-Webshop.

Wanneer je niet in Nederland woont, maar wel graag FM-Distributeur wilt worden, is dat in de meeste gevallen gewoon mogelijk. FM is namelijk actief in meer dan 150 landen. Neem gewoon even contact met mij op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Ben je woonachtig in België dan kun je je gegevens gewoon achterlaten op het aanmeldformulier. Nieuwe distributeurs worden onder bestaande distributeurs in België geplaatst.

De Starterset

FM-Distributeur worden is gratis. Ik raad je wel aan om de startersmap met alle geursamples aan te schaffen (ongeveer € 60,-), maar dit is niet verplicht. Extra samples kun je voor € 0,35 per stuk bestellen in de webshop. Twee keer per jaar verandert de productenlijst.

Eigen gebruik

Bij de FM-Group heb je veel mogelijkheden.

Toch wil ik nog even duidelijk naar voren brengen dat je tot niets verplicht bent! Verkopen mag, maar hoeft niet. Je kunt de producten ook lekker voor jezelf inkopen en je vrienden en familie mee laten profiteren van de gunstige prijzen en de geweldige kwaliteit?

Alleen wanneer je een jaar lang niets bestelt, vervalt jouw lidmaatschap automatisch.

Hieronder zet ik met name de verkoop en de verdiensten van een distributeur uiteen.

FM-Parfum verkopen

Bij FM kun je ook op grotere schaal de parfums gaan verkopen en op deze manier extra geld verdienen! Jij bepaalt de tijd en de energie die jij erin wil steken. De sleutel tot succes ligt dus bij jou. Steek je er veel tijd en energie in dan kan het een fulltime inkomen genereren. Uiteraard gaat niets vanzelf, maar ben je gemotiveerd, heb je doorzettingsvermogen en wil je graag FM-Parfum verkopen dan zal je zeker slagen.

Je eigen FM-Parfum winkel beginnen kan op veel manieren, via een online webshop, een schoonheidssalon, nagelstudio of natuurlijk vanuit huis via je eigen sociale contacten.

Als FM-Group Distributeur mag je de producten voor een afgesproken verkoopprijs verkopen. De winstmarge op een flesje is ongeveer 30%. Omgerekend zo’n €4,60 – €6,20 winst per flesje parfum. De bestellingen doe je in de FM-Webshop, waarna de producten worden geleverd binnen 2 tot 3 werkdagen. Bij de bestelling kun je aangeven of deze naar jou of direct naar de klant moet worden verstuurd (dropshipping).

Commissie

Over ieder besteld product krijg je ook weer punten. Een Pure Parfum van 50ml staat bijvoorbeeld gelijk aan 44 punten. Deze punten worden automatisch op je account gezet. Aan het eind van iedere maand krijg je, bij een minimum van 300 punten, commissie (geld). Deze commissie kun je ook bij je volgende bestelling inwisselen. Naast de directe verkoop nog een leuk extraatje dus!

Extra inkomsten wanneer je een ander ook het inkoopvoordeel gunt!

Wanneer je mensen onder jou inschrijft als distributeur van de FM-Group, zullen deze mensen net als jij producten gaan bestellen. Deze personen profiteren dan ook per direct van het inkoopvoordeel. Van alle bestellingen die in jouw groep geplaatst worden, ontvang jij groepspunten. Hier krijg je iedere maand een percentage van uitgekeerd. Het is dus niet zo dat diegene die jou heeft ingeschreven dan ook op jouw succes meelift en er zelf niets voor hoeft te doen. Om een groot netwerk op te bouwen, hoef je niet zelf alle mensen in te schrijven. Door mensen in jouw team te leren hetzelfde te doen, gaat jouw team zich sneller uitbreiden.

De winst van het bedrijf wordt naar verhouding verdeeld over de leden en dus ook over jouw team, waardoor je een heel leuk inkomen op kunt bouwen. Dit is voor iedereen haalbaar!

De producten en het concept van de FM-Group zijn ook zeer geschikt om toe te passen in o.a. kapsalons, schoonheidssalons of nagelstudio’s.

Verdiensten

De beloning wordt aan het eind van iedere maand berekend en uitgekeerd. Deze beloningstabel is berekend zonder de winst die jij krijgt door het verkopen. Die inkomsten komen er dus nog bij!

Level      Puntentotaal Groep     Groepsbonus
3%          300                               € 2,25
6%          1200                             € 18,-
9%          3600                             € 81,-
12%        7200                             € 216,-
15%        12.000                          € 450,-
18%        20.400                          € 918,-
21%        30.000                          € 1575,-

Dit is allemaal mogelijk naast een huidige baan en/of studie en geheel naar eigen tijd en zin in te delen.

Een Kamer van Koophandel nummer heb je alleen nodig wanneer je boven de bijverdiengrens uitkomt.

Klik hier om je direct aan te melden!

Geniet net als ik van de wondere wereld van Federico Mahora!

Nog even alle voordelen van FM-Distributeur op een rijtje:

 • Als FM Parfum Distributeur bestel je direct bij de leverancier (FM Group) tegen inkoopprijs. Er zijn meer dan 500 (dagelijkse) producten zoals:
  o Parfums
  o Verzorgingsproducten
  o Geursamples
  o Schoonmaakproducten
  o Voedingssupplementen
  o Make-up etc.
 • De producten hebben een hoge kwaliteit-prijsverhouding, waardoor kwaliteit voor iedereen betaalbaar wordt.
 • Er geldt geen afnameverplichting; maar bij een jaar inactiviteit word je automatisch uitgeschreven.
 • Geen investering nodig. Het lidmaatschap is geheel gratis. En je start direct met besparen.
 • Je wordt door mij begeleid, in welke mate is natuurlijk afhankelijk van jouw behoefte.
 • Bestellen kan per stuk (geen minimale afname).
 • Ervaring of diploma’s zijn niet nodig!
 • Geen kleine lettertjes of extra kosten.
 • Je krijgt trainingen, je kunt materialen downloaden en ook deelnemen aan landelijke events.
 • Je bestelt de producten in een overzichtelijke webshop.
 • Als FM Distributeur mag je FM-parfum (en andere producten) verkopen voor een afgesproken prijs; hierdoor kun je een leuke bijverdienste opbouwen. Van de verkoopprijs is 30% jouw winstmarge.
 • Ieder aangekocht product heeft punten, welke automatisch aan je account worden toegevoegd, waarmee je korting op je volgende bestelling kunt krijgen, of bij een minimum van 300 punten aan het eind van de maand in geld kan laten uitbetalen.
 • Bestellingen kunnen rechtstreeks bij de klant afgeleverd worden (dropshipping) of laten bezorgen/ophalen bij een PostNL pakketpunt.
 • Door andere mensen ook het inkoopvoordeel te gunnen en hen in te schrijven als FM Parfum Distributeur, bouw je een team van gebruikers op.
 • De winst van het bedrijf wordt naar verhouding verdeeld over de leden en dus ook over jouw team, waardoor je een heel leuk inkomen kunt opbouwen. Dit is voor iedereen haalbaar, wat niet betekent dat je er niets voor hoeft te doen. Inzet wordt beloond!
 • De producten en het concept van de FM Group worden al veelvuldig toegepast in:
  o Kapsalons
  o Schoonheidssalons
  o Nagelsalons etc.