Reviews

Reactie plaatsen

Reacties

Margreet
4 jaar geleden

vandaag mijn bestelde parfum opgehaald.
Hij is heerlijk en ruik geen verschil!
Ga zeker nog een keer bestellen..

Elske Fijma
4 jaar geleden

Wat fijn dat je geurtjes verkoopt die niet van echt zin te onderscheiden.
Kom zeker meer bestellen als mijn geurtje op is!

Linda
5 jaar geleden

Vanmiddag een dermaplaning behandeling gehad van Joelle. Ze legt super goed uit wat ze gaat doen. Dus ik ging compleet ontspannen, blij met het resultaat, na een gezellige middag naar huis. De nazorg is ook top 😉.Volgende afspraak staat!

Linda
5 jaar geleden

Ik ben super tevreden over joelle, de eerste keer voor mij dat ik weer eens een momentje voor mezelf had. En Mn wenkbrauwen heb laten epileren. Er heerst een fijn ontspannen sfeertje en ze legt alles goed uit. En vraagt ook naar de wensen. Een echte aanrader! En heb ook gelijk een vervolg afspraak gemaakt.

Ellen Wolfslag
5 jaar geleden

ik ben bij Joelle geweest voor de dermaplaning behandeling, dat klonk in eerste wel wat spannend omdat ze met een mesje je huid schoon gaat schrapen, dit viel heel erg mee, het is niet heel anders dan een stevige scrub vond het zelfs wel fijn, mijn huid is echt veel stralender en frisser na 1 keer al. Op naar de volgende keer!

Elske
5 jaar geleden

Vandaag een complete gezichtsbehandeling gehad. Heerlijk! Echt een momentje voor jezelf. Aanrader!

Philip
5 jaar geleden

Puur uit nieuwsgierigheid of het inderdaad kan dat tanden witter kunnen worden heb ik bij Joelle mijn tanden laten bleken. Ik ben ontzettend blij met het eind reslitaat. Mijn tanden zijn nu een aantal tinten witter. Ontzettend blij met het eindresultaat. Bedankt Joëlle!

Gina
5 jaar geleden

Mooie salon waar je je direct thuis voelt.
Joëlle is zeer kundig en heeft plezier in haar werk. Ik ben blij met mijn tanden die nu mooi opgefrist zijn door het tanden bleken!

Esther
5 jaar geleden

Wat gaaf om deze prijs te hebben gewonnen! Het kostte me wat moeite om te wachten op het eindresultaat, maar het is zo mooi geworden! Mijn tanden zijn 14 stappen witter, natuurlijk en niet té. Joelle geeft je een heel welkom gevoel, vertelt je precies wat je kunt verwachten en ze weet wat ze doet. Dit ga ik vaker doen!