Home » Reviews

Reviews

Reactie plaatsen

Reacties

Linda
een jaar geleden

Vanmiddag een dermaplaning behandeling gehad van Joelle. Ze legt super goed uit wat ze gaat doen. Dus ik ging compleet ontspannen, blij met het resultaat, na een gezellige middag naar huis. De nazorg is ook top šŸ˜‰.Volgende afspraak staat!

Linda
een jaar geleden

Ik ben super tevreden over joelle, de eerste keer voor mij dat ik weer eens een momentje voor mezelf had. En Mn wenkbrauwen heb laten epileren. Er heerst een fijn ontspannen sfeertje en ze legt alles goed uit. En vraagt ook naar de wensen. Een echte aanrader! En heb ook gelijk een vervolg afspraak gemaakt.

Ellen Wolfslag
een jaar geleden

ik ben bij Joelle geweest voor de dermaplaning behandeling, dat klonk in eerste wel wat spannend omdat ze met een mesje je huid schoon gaat schrapen, dit viel heel erg mee, het is niet heel anders dan een stevige scrub vond het zelfs wel fijn, mijn huid is echt veel stralender en frisser na 1 keer al. Op naar de volgende keer!

Elske
een jaar geleden

Vandaag een complete gezichtsbehandeling gehad. Heerlijk! Echt een momentje voor jezelf. Aanrader!

Philip
een jaar geleden

Puur uit nieuwsgierigheid of het inderdaad kan dat tanden witter kunnen worden heb ik bij Joelle mijn tanden laten bleken. Ik ben ontzettend blij met het eind reslitaat. Mijn tanden zijn nu een aantal tinten witter. Ontzettend blij met het eindresultaat. Bedankt Joƫlle!

Gina
een jaar geleden

Mooie salon waar je je direct thuis voelt.
Joƫlle is zeer kundig en heeft plezier in haar werk. Ik ben blij met mijn tanden die nu mooi opgefrist zijn door het tanden bleken!

Esther
een jaar geleden

Wat gaaf om deze prijs te hebben gewonnen! Het kostte me wat moeite om te wachten op het eindresultaat, maar het is zo mooi geworden! Mijn tanden zijn 14 stappen witter, natuurlijk en niet tƩ. Joelle geeft je een heel welkom gevoel, vertelt je precies wat je kunt verwachten en ze weet wat ze doet. Dit ga ik vaker doen!

Petra S
een jaar geleden

Me tanden laten bleken bij Joelle geweldig ik was wat nerveus omdat ik een niet zo mooi gebit heb ze stelde me gerust en zelfs tijdens cambuur haalde ze alles uit de kast.. ik kon liggen me tanden bleken en cambuur kijken op een ipad echt geweldig

Daphne Sterk
een jaar geleden

Wat een topper ben jij Joelle! Vandaag mijn tanden laten bleken en wat een verpletterend resultaat, ik kom zeker vaker bij jou langs. Je bent een echte aanrader, goede hygiƫne en je bent een mooi mens. Nogmaals bedankt

Saskia De Vries
een jaar geleden

Ik heb vandaag mijn tanden laten bleken bij Joƫlle. Ik ben super blij met het resultaat! Echt een aanrader.