FM Parfum kopen

 

‘PURE’-, ‘PURE ROYAL’- en de 'INTENSE' Parfum:

FM-parfums zijn verkrijgbaar in een ‘Pure', ‘Pure Royal' en een Intense variant.

De Pure geur zit in een standaard flesje van gerecycled glas en de Pure Royal geur zit in een wat luxer flesje, eveneens van gerecycled glas. Op de webshop staat bij iedere geur een afbeelding van het flesje zodat je kunt zien hoe het product er uit ziet.

Standaard wordt een geur geleverd als (eau de) parfum, deze geur bevat 14-16% (heren) tot 20-21% (dames) geurconcentraat.

Sinds enige tijd heeft FM van enkele geuren de Intense variant op de markt gebracht. Deze geur is iets duurder. Het verschil zit in het percentage parfumconcentraat. Dit is bij de Intense voor heren 24% en bij de dames 30%.

Parfums met deze hoge concentraties zijn in de winkel niet te koop!

Gebruik je normaal de (eau de) parfum en deze geur blijft goed en lang bij je hangen, pas dan op met de Intense! Deze is echt veel sterker en “overdaad schaadt“, ook bij parfum.

Hoe weet ik welke parfum ik moet hebben?

FM-parfums hebben een nummer in plaats van een mooie naam. Om jouw parfum hier te bestellen moet je weten welk FM-nummer met welk parfummerk overeenkomt. Omdat op deze parfumlijst merkennamen staan is het niet mogelijk om deze hier op de website te plaatsen.

Wil je de actuele parfumlijst ontvangen? Meld je dan hier aan.

Wanneer je op de hoogte wilt blijven van de nieuwe geuren, mooie acties en nog veel meer, word dan lid van mijn facebook pagina.

Levering:

De parfums worden in Nederland geleverd binnen 2 tot 3 werkdagen.

Bestellingen tot € 75,- hebben € 4,95 verzendkosten. Boven de € 75,- is het verzenden gratis.

De parfums kunnen ook bezorgd worden in België. Wanneer je een bestelling vanuit een ander land wilt plaatsen, neem dan even contact met mij op.

Heb je verder nog vragen, neem dan gerust even contact met mij op via mijn contactpagina of maak gebruik van de WhatsApp knop.